Élhajlított elemek

Szegők, szegélyek, élhajlított elemek

Bádogos szakemberek évtizedes tapasztalataiból merítkezve állítottuk össze szabványosított élhajlított elemeink listáját. A szegők metszeteit úgy alakítottuk ki, hogy a lehető legpraktikusabb módon felhasználhatóvá váljanak minden építés esetén. 
A termékek legyártásának legszűkebb keresztmetszetét, a teljes rendelés "készre jelentését" gyakran az élhajlított elemek gyártásai lassítják, ezért a leggyakoribb élhajlított elemeket profilozó gépekre automatizáltuk.

Standard vagy egyedi

Szegélykatalógusunkban több, mint 100 elem méretezett típusrajzából válazthatja ki a legmegfelelőbbet.

Természetesen lehetőséget biztosítunk az ügyfelek egyedi igényű élhajlításainak elkészítésére is. 
Nincs más dolga, mint méretezett rajzokkal illusztrálni a szükséges szegők típusait, meghatározni az elemek hosszait és darabszámát, majd felvenni egy értékesítő munkatársunkkal a kapcsolatot, írásban vagy személyesen.

+tipp

A szegések teljes terítékének meghatárzosánál, mi minden esetben a gazdaságosságra törekszünk, hogy hulló lemez mentesen, felesleges anyagfelhasználás nélkül termelhessünk.

Optimális eseteben, célszerű standard élhajlított elemeket vásárolni, hogy gyártásásainkat a lehető legmegfelelőbb módon kezelni, hatékonyságunkat növelni tudjuk, ezzel időt és pénzt spórolva Önnek és magunknak is.
 

gerincelem
sarokszegő


 oromszegélyBetöltés...